Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Het zijn eyecatchers in ieder interieur, met hun ingetogen en tijdloze vormgeving passen ze praktisch bij iedere stijl. Onze shutters worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en elegantie. U bepaalt zelf de lamelbreedte, de houtsoort en daarmee de lichtinval, en u heeft keuze uit een uitgebreid kleurenpallet.

Rolgordijn

In onze grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de grote combinatie kleuren, dessins en transparanties zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of softraise systeem. We hebben transparante, verduisterende en technische stoffen, zodat ze een toepassing vinden in iedere ruimte in huis.

Vouwgordijn

Vouwgordijnen zorgen vanwege hun decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. Het rechthangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken middels een bedieningsketting. De doek colletie bestaat uit een grote sortering dessin en uni doeken met of zonder structuur.

Horizontale jaloezien

Onze horizontale jaloezien bieden u functioneel comfort met privacy. U heeft zicht naar buiten, maar geen inkijk naar binnen. Horizontale jaloezien zorgen voor een sierlijke en speelse lichtregeling. Wij hebben een groot kleuren aanbod in zowel uni als dessin, suede en houtprint. De jaloezien zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes 16, 25, 50 en 70 mm.

Houten jaloezien

in deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke materialen in hun interieur. Onze houten jaloezien passen daar perfect bij. De houten jaloezien onderscheiden zich door hun warme en sfeervolle uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 25, 35, 50 en 70 mm. Ze kunnen uitgevoerd worden met een ladderkoord of ladderband. Ze zijn tevens leverbaar in diverse kleuren.

Verticale jaloezien

Verticale jaloezien zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Veritcale jaloezien zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien. Ze zorgen voor een vrij uitzicht, zonder inkijk. Door de grote keuze aan aluminium, kunststof of textiel lamellen kunt u een geheel eigen uitstraling samenstellen. Onze lamellen zijn leverbaar in 50, 70, 89, 127 en 250 mm.

Plisse & duette

Onze plisse gordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het lijnenspel van de plisse geeft een moderne uitstraling. De duette "Fixe" heeft door de honingraat vormige tunnels ook een isolerende werking. De spandraden lopen onzichtbaar door de stof. Met een "Day & night" plisse kunt u zelf kiezen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Multishade

De multishade bestaat uit twee lagen stof, een transparante en niet-transparante. Door met een kettingbediening de multishade op en neer te laten gaan, kunt u uw eigen lichtinval en uitstraling bepalen. De mulitshade is in drie verschillende baanbreedtes te bestellen en in een 40-tal stoffen en kleuren.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen brengen textiel en sfeer in ieder interieur. Paneelgordijnen zijn eenvoudig te bedienen en bieden een oplossing voor grote raampartijen. Door de enorme keuze in stoffen, passen onze paneelgordijn in vrijwel ieder interieur. Het paneelgordijnsysteem kan geleverd worden met naar keuze koord- of handbediening. De panelen lopen op rollers, waardoor het transport ideaal verloopt. Bovendien zijn alle panelen voorzien van een lip om lichtkieren te voorkomen.

Multiwave shades skylight

Multiwave Shades worden gemaakt van een speciale stof met een dubbele honingraat structuur. Door de dubbele honingraatstructuur heeft deze stof een zeer hoge isolatiewaarde. De Skylight uitvoering heeft polycarbonate zijgeleiding en is traploos instelbaar. Deze shade is zelfs horizontaal toepasbaar zonder spandraden tot een breedte van 150 cm. De Multiwave Sklight Shade zakt niet door, een perfect systeem voor dakramen of serredaken.