Knikarmschermen

Couwenberg Zonwering heeft een groot aantal knikarmschermen in de showroom hangen. Komt u ze gerust op lokatie bekijken. U kunt dan meteen uit de uitgebreide stoffen collectie van Dickson of Tibelly een doek uitkiezen. Hieronder een aantal voorbeelden uit onze collectie

Screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.

Rolluiken

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de warmte en kou, het geluid, inkijk en vertragen inbrekers. Rolluiken zijn de beste vorm van warmte- en lichtwering. In de winter beperken ze het energieverlies tot wel 45% en ze kunnen het geluidsniveau met 10 decibel verminderen (afhankelijk van het type glas)

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn geschikt voor plekken waar geen vrije doorloop nodig. Uitvalschermen zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.

Buiten jaloezien

Een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal en lichtinval en spreiding in een ruimte kunnen perfect worden geregeld. Buitenjaloezieën geven uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.

Markiezen

Couwenberg Zonwering is dealer van Schlappi Markiezen uit Tilburg. Schlappi markiezen staan garant voor een hoge kwaliteit en lange levensduur. Markiezen geven een statig uiterlijk aan een gebouw. Ze worden veel toegepast in winkels, boutiques en restaurants en hotels, maar tegenwoordig ook steeds vaker op woonhuizen.

Verandazonwering

Heeft u thuis een verandadak of lichtstraat en wordt het hieronder veel te warm in de zomer? Wij hebben daar zeker goede oplossingen voor.

Pergola's

Wordt de gewenste uitval te groot voor een knikarm scherm, zijn Pergola's de uitkomst. Met ranke aluminium profielen wordt er voor gezorgd dat het doek strak opgespannen is en de nodige schaduw creert. Hieronder ons assortiment.

Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering wordt niet aan het huis of de woning geplaatst. Dit biedt een groot voordeel omdat hiermee de positie van de zonwering onafhankelijk gekozen kan worden. Er zijn diverse varianten vrijstaande zonwering.