Couwenberg Zonwering is onder andere zonwering dealer van Dessol, Leiner, Harol en Stobag, wij kunnen alle zonneschermen van deze zonwering fabrikanten leveren. Wij hebben ook een aantal knikarm zonneschermen in onze showroom hangen. Komt u ze gerust op lokatie bekijken. U kunt dan meteen uit de uitgebreide zonneschermdoek collectie van Dickson een zonneschermdoek uitkiezen. Heeft u een bestaand zonnescherm en wilt u het zonneschermdoek vervangen, kunnen wij u daar natuurlijk mee helpen.

Al onze zonneschermen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat onze zonneschermen zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en solide zijn. Hieronder een aantal voorbeelden van door ons geleverde zonneschermen. 

Zonnescherm Rio

Het zonnescherm Rio is een standaard type zonnescherm. In gesloten toestand blijft het zonneschermdoek op de rol zichtbaar. Het is een zonnescherm dat al tientallen jaren meegaat en dat bewezen van hoge kwaliteit is. De maximale breedtemaat is 6 meter en de maximale uitval is 3 meter. Dit zonnescherm is verkrijgbaar in de kleuren technisch zilver, creme wit, antraciet structuur, bruin structuur en kwartsgrijs structuur. Zonnescherm Rio is  handmatig of elektrisch te bedienen. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Picca - semi cassette

Het zonnescherm picca is een semi-casette zonnescherm. In gesloten toestand wordt het zonneschermdoek goed beschermd tegen weersinvloeden, alleen van onder blijft het zonneschermdoek zichtbaar. De maximale breedtemaat is 6 meter en de maximale uitval is 3 meter. Het zonnescherm picca heeft een ronde vorm en is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, creme wit, antraciet structuur, bruin structuur of kwartsgrijs structuur. Zonnescherm Picca is  handmatig of elektrisch te bedienen. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Salou - cassette

Het zonnescherm Salou is een casette zonnescherm. In gesloten toestand wordt het zonneschermdoek volledig beschermd tegen weersinvloeden, uw zonneschermdoek blijft hierdoor helemaal netjes. De maximale breedtemaat is 6 meter en de maximale uitval is 3 meter. Het zonnescherm Salou heeft een modere vormgeving en is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, creme wit of antraciet structuur. Zonnescherm Salou is  handmatig of elektrisch te bedienen. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Ipanema - cassette

Het zonnescherm Ipanema is een strak vormgegeven en modern cassette zonnescherm. De semi-ronde casette zorgt ervoor dat het een hardloper is onder de zonneschermen. De maximale breedtemaat is 6 meter en de maximale uitval is 3 meter. Het zonnescherm Ipanema is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, creme wit of antraciet structuur. Zonnescherm Ipanema is standaard elektrisch bediend. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Recife - cassette

Het zonnescherm Recife is het zusje van zonnescherm Ipanema. Het is tevens een strak vormgegeven en modern cassette zonnescherm. De volledig ronde casette zorgt ervoor dat het een bijzonder populair zonnescherm is. De maximale breedtemaat is 6 meter en de maximale uitval is 3 meter. Het zonnescherm Recife is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, wit, creme wit of antraciet structuur. Zonnescherm Recife is standaard elektrisch bediend. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Alicante - cassette

Het zonnescherm Alicante is het eerste 3-buis zonnescherm in ons zonnescherm assortiment. Het zonnescherm Alicante is hoekig en modern vormgegeven. De maximale breedtemaat is 7 meter en de maximale uitval is 3 meter. Het zonnescherm Alicante is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver en creme wit. Zonnescherm Alicanteis standaard elektrisch bediend. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Precident - cassette

Het zonnescherm Precident is het eerste 3-buis zonnescherm in ons zonnescherm assortiment waarbij de maximale uitval 3,5 meter is. De maximale breedte maat is gekoppeld tot 12 meter. Dit zonnescherm is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, wit, creme wit of bruin. Zonnescherm Precident is met de hand of elektrisch te bedienen. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Cannes - cassette

Het zonnescherm Cannes is het eerste 3-buis zonnescherm in ons zonnescherm assortiment waarbij de maximale uitval 4 meter is. De maximale breedte maat is gekoppeld tot 12 meter. Dit zonnescherm is van absolute topkwaliteit. Dit zonnescherm is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, wit of creme wit. Zonnescherm Cannes is met de hand of elektrisch te bedienen. U kunt dit zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Lees hier meer over deze mogelijkheden.

Zonnescherm Leiner Sunrain voor zon en regen

Dit knikarmscherm van Leiner is bestemd voor zon en regen! Het wordt veel toegepast in de horeca om meer rendement uit het terras te halen, maar het is ook zeker voor particulieren een mooie uitbreiding van het huis. Dit knikarm scherm wordt standaard met een waterdicht doek uitgevoerd. De Sunrain is verkrijgbaar in 18 structuurlakken en 2 RAL kleuren. De maximale breedte is 6,5 m bij een uitval van 4 m. Door te koppelen kunnen er breedtes van 19,5 m overspennen worden. Lees hier meer over de automatiserings mogelijkheden van dit zonnescherm.

Zonnescherm Leiner Casa Sunrain voor zon en regen

Ook dit knikarmscherm van Leiner is bestemd voor zon en regen! In plaats van een beschermkap is het echter uitgevoerd met een cassette. Hierdoor wordt het doek beter beschermd tegen weer en wind in opgerolde toestand. Dit knikarm scherm wordt standaard met een waterdicht doek uitgevoerd. De Casa Sunrain is ook verkrijgbaar in 18 structuurlakken en 2 RAL kleuren. De maximale breedte is 6,5 m bij een uitval van 3.5 m. Door te koppelen kunnen er breedtes van 13 meter overspannen worden. Lees hier meer over de automatiserings mogelijkheden van dit zonnescherm.

Zonnescherm Harol BX 260

Dit scherm wordt veel verkocht vanwege de compacte cassette. De cassette beschermd het doek tegen weer en wind. De maximale breedte is 7 m bij een uitval van 3,5 m. Gekoppelde systemen kunnen tot 12 meter breedte overspannen. De BX 260 is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en structuur lakken. Lees hier meer over de automatiserings mogelijkheden van dit zonnescherm.

Zonnescherm Harol LX530

Het zonnescherm LX530 is een van de meest luxueuze uitvoeringen in het Harol assortiment. Het is bij dit scherm mogelijk om een elektrische vario volant te installeren. Er kan tevens voor gekozen worden om LED verlichting in de voorlijst te integreren. De maximale breedte is 7m bij een uitval van 4 m. Gekoppelde systemen kunnen tot 12 m overspannen. De LX530 is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en structuur lakken. Lees hier meer over de automatiserings mogelijkheden van dit zonnescherm.

Zonnescherm Stobag Casabox BX2000

De Stobag Casabox BX2000 is van Zwitserse oorsprong. Hij is uitgevoerd met een mooie slanke cassette met strakke lijnen. Dit scherm is bijzonder geschikt om kleine en middelgrote ruimtes te voorzien van de noodzakelijke schaduw. De maximale breedte is 5 m bij een uitval van 3 m. De Casabox is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Lees hier meer over de automatiserings mogelijkheden van dit zonnescherm.

Zonneschermdoek vervangen

Wilt u van een bestaand scherm het zonneschermdoek vervangen? Geen enkel probleem. De monteurs van Couwenberg Zonwering hebben dat in de regel binnen een paar uur voor elkaar. U kunt een doek uitkiezen uit de Dickson Orchestra of de TIbelly collectie. U heeft keuze uit honderden designs en kleuren. Wij komen het voor graag voor u opmeten en vervangen.