Wordt de gewenste uitval te groot voor een knikarm zonnescherm, dan is aluminium pergola zonwering de uitkomst. Aluminium pergola's zijn veel windvaster dan knikarm zonneschermen. U kunt een pergola zonwering natuurlijk ook gewoon heel mooi vinden! Met ranke aluminium profielen wordt er voor gezorgd dat het zonneschermdoek strak opgespannen is en de nodige schaduw creert. Hieronder ons assortiment aluminium pergola's.

Stobag Pergolino 3500 zonwering

De Stobag Pergolino zonwering is van Zwitserse oorsprong en staat garant voor top kwaliteit. Met een maximale breedte van 7 meter en een uitval van 6 m zijn de mogelijkheden met deze aluminium pergola groot. De fraai vormgegeven voorlijst wordt aangestuurd met gasveren en de cassette sluit mooi af als hij helemaal ingetrokken is. De Stonag pergolino is af te werken met waterdicht doek, windvergrendeling en geintegreerde spots. Er zijn een groot aantal kleuren voor het frame en doek beschikbaar.

Leiner Sunrain pergola, regen- en zonwering

De Leiner SunRain pergola is geschikt voor zowel zonneschijn als regen. De SunRain Pergola heeft een gevouwen dak van dubbelzijdig gecoat doek, 100% waterdicht. Er kunnen enorme afmetingen overspannen worden. Breedtes tot 13 meter uit 1 doek, bij een uitval tot wel 8 meter. Voor de horeca een rendementsverhoger van het terras, thuis een fantastische toevoeging aan het huis en buitenleven. De Leiner Sunrain is verkrijgbaar in 18 structuurlakken en 2 RAL kleuren.

Piazzola

Het solide en stijlvol vormgegeven framewerk van de Piazzola pergola zonwering is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Het aluminium is in verschillende standaardkleuren leverbaar. De maximale afmeting is 6 meter breed bij een uitval tot wel 5 meter. De Piazzola pergola zonwering kan gekoppeld worden tot 12 meter breed. De Piazzola is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en structuurlakken.