Serres, lichtstraten en terrasoverkapping zorgen voor heerlijke lichte ruimtes, maar op zonnige dagen kan het snel erg warm worden. Zonder zonwering is het dan soms niet uit te houden. De systemen hieronder zijn daar goede oplossingen voor.

Veranda zonwering Summerlight

Een aangename temperatuur in uw serre en geen last van zonnestralen die u het zicht belemmeren? De Summerlight is een oplossing. Deze verandazonwering
wordt bovenop uw serre of veranda geplaatst. De Summerlight wordt gemaakt uit hoogwaardig aluminium en kan uit één stuk worden gemaakt tot een breedte van 6 meter en een uitval van 4 meter. Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen aan elkaar gekoppeld worden. Voor het doek kunt u een keuze maken uit de Dickson en Tibelly collectie.

Veranda zonwering Harol VZ510

Een aangename temperatuur in uw serre en geen last van zonnestralen die u het zicht belemmeren? De Harol VZ510 is een oplossing. Deze verandazonwering wordt bovenop uw serre of veranda geplaatst. Harol staat garant voor een hoog afwerkingsniveau en strakke vormgeving. De Harol VZ510 wordt gemaakt uit hoogwaardig aluminium en wordt altijd elektrisch bediend. Tot een breedte van 4,5 meter kan de zonwering uit 1 stuk gemaakt worden, daarboven worden systemen gekoppeld tot wel 18 meter breed. Voor het doek maakt u een keuze uit onze Dickson collectie.

Veranda zonwering Harol VZ520

De Harol VZ520  wordt bovenop uw serre of veranda geplaatst. Harol staat garant voor een hoog afwerkingsniveau en strakke vormgeving. De Harol VZ520 wordt gemaakt uit hoogwaardig aluminium en wordt altijd elektrisch bediend. Tot een breedte van 5,5 meter kan de zonwering uit 1 stuk gemaakt worden, daarboven worden systemen gekoppeld tot wel 22 meter breed. Voor het doek maakt u een keuze uit onze Dickson collectie.

Veranda zonwering Leiner UG100

De Leiner UG 100 zonwering is verkrijgbaar met een maximal breedte van 6 meter en een maximale uitval van 4 meter. Deze wordt onder het dak gemonteerd. Leiner zonwering is consequent ontwikkeld voor top kwaliteit. Goede materialen en een perfecte afwerking zijn daar het resultaat van. Een torsieveer zorgt voor een gelijkmatige doekspanning, ook bij niet helemaal uitgestuurde installaties.

Veranda zonwering Leiner UG200

De Leiner UG200 zonwering  is de grote broer van de Leiner UG100 zonwering. De maximale uitval bij de UG200 is 4,5 meter in paats van 4 meter. Daarbij is de voorlijst niet rond, maar rechthoekig.