Couwenberg Zonwering is specialist in horren op maat. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres. Door een volledig assortiment horren, jarenlange ervaring en door samen te werken met de juiste leveranciers, kunnen wij een goede prijs/kwaliteit verhouding bieden. 

Inklem raamhor

Deze hor is erg gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen met kozijnen in hout, kunststof of aluminium. De hor kan permanent blijven zitten, het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht.

De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. Dankzij het slimme trekflapje is de hor er in een handomdraai weer uit te halen.

Raam rolhor

Een raam rolhor is een bijna onzichtbare, maar een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.

De rolhorren zijn geschikt voor draairamen (naar binnen of naar buiten draaiend), draaikiepramen, dakramen en schuiframen. 

Plissé raamhor

De plissé hor is een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor is leverbaar als inklem unit of voorzethor.

Vaste hordeur

De oude vertrouwde hordeur staat als een huis: stevig, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. 

Rol hordeur

Onze flexibele rolhorren hebben een lange levensduur. Bij ons staan gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid voorop. De treklijst kan uit het midden bediend worden, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.

Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes in de compacte cassette. En dankzij een cassettemaat van slechts 38 mm valt de hordeur nauwelijks op.

Plissé hordeur

Onze plissé hordeuren zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Het assortiment plissé hordeuren bestaat uit een enkelvoudige of dubbele plissé hordeur. 

De bedieningslijst van de plissé hordeur blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang.