Couwenberg Zonwering kiest voor drie terrasoverkappingen in verschillende klasses. De Nebbiolo terrasoverkapping is een prijsvechter van gedegen kwaliteit. Als u lekker droog wilt zitten voor een mooie prijs, is deze terrasoverkapping geknipt voor u. De Stanza is onze middenklasser terrasoverkapping. Deze terrasoverkapping is een stap robuuster waardoor de sterkte en stijfheid allebei beter zijn. Wilt u echt waarde toevoegen aan uw woning middels een bijzonder sterke terrasoverkapping met gelaagd veiligheidsglas, dan is de Piazza de aangewezen keuze. De Piazza is onze persoonlijke favoriet!

Pallazzo lounge lamellendak

Bij de ontwikkeling van dit lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Dit lamellendak heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf de lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Piazza terrasoverkapping

De Piazza terrasoverkapping van hoogwaardig aluminium staat garant voor een goede kwaliteit. De Piazza is standaard verkrijgbaar in wit, creme wit of antraciet structuur. Een andere RAL kleur is mogelijk in overleg. De overkapping kan worden voorzien van veiligheidsglas of lichtdoorlatende, UV bestendige polycarbonaat platen. Met een breedte die geen grenzen kent en een maximale uitval van 4 meter zijn de mogelijkheden groot.

Stanza terrasoverkapping

Door de lage prijs staat de Stanza terrasoverkapping van hoogwaardig aluminium garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. De Stanza is verkrijgbaar in creme wit, antraciet structuur en sepia structuur. Het dak wordt voorzien van lichtdoorlatende, UV bestendige heldere of opale polycarbonaat platen. Met een maximale breedte van 7 meter en uitval van 3,5 meter zijn de mogelijkheden groot.


Nebbiolo terrasoverkapping

Door de slanke en ranke uitvoering van deze terrasoverkapping is deze bijzonder voordelig. Standaard is de Nebbiolo leverbaar in een breedtemaat van 4, 5 of 6 m met een uitval van 2,5, 3 of 3,5 m. Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de kleuren crèmewit en antraciet structuur. De 16 mm dikke polycarbonaat dakbedekking kan in helder of opaal (melkwit) worden geleverd.

Glazen schuifwand of balkonbeglazing

Om in het voorjaar en najaar meer van uw terras te kunnen genieten is onze glazen schuifwand een aanrader. U zit uit de wind en heeft toch 100% zicht. De aluminium onderdelen van de schuifwand zijn standaard beschikbaar in creme wit of antraciet structuur. In overleg kunnen we alle andere RAL kleuren leveren. Het glas wordt uitgevoerd in 10 mm dik gehard veiligheidsglas, rondom poly geslepen en gepolijst. Doordat het glas niet in kozijnen zit, blijft het uitzicht perfect. Deze schuifwand wordt gebruikt onder overkappingen, maar ook voor balkons.

Glazen vouw-schuifwand

Wilt u uw glazen schuifwand niet alleen wegschuiven, maar de glasplaten ook dwars parkeren? Onze glazen schuifwand met draaisysteem maakt dat mogelijk. De glasplaten zijn van 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas en zijn poly geslepen. Doordat de glasplaten niet omlijst zijn, blijft het uitzicht 100%. Doordat deze glazen schuifwand werkt met hangende glasplaten kunnen ook ronde terrassen of balkons van glas worden voorzien.

Geisoleerde glazen vouw-schuifwand

Wilt u uw terrasoverkapping of balkon voorzien van isolatieglas om de warmte beter binnen te houden, dan is onze geisoleerde glazen schuifwand met draaisysteem de volgende stap. In de gesloten toestand is de aanzichtsbreedte van de glas omlijsting slechts 39 mm, waardoor het uitzicht nog steeds erg goed blijft. In de kozijnen wordt dubbelgals geplaatst. het glas kan allemaal aan de zijkant van de rail geparkeerd worden.

Door Couwenberg zonwering geleverd en gemonteerd